Gästboken

Välkomna till Gästboken. Här kommer det finnas information om olika event och lite av allt möjligt

36 kommentarer

 1. Hälsar er välkommen att anmäla er till klubbkväll med mat och trubadur den 15/12-18 150 kr/person.
  Anmälan sker till Lena 0738095608 eller Ing Marie 0761080343 senast 09/12-18

  Gilla

 2. Det var värmande att höra.
  Ja då kanske det är läge att satsa en liiiiten budget på att hyra in ett lite större pa nästa gig och att man ses tillsammans i förväg och planerar.
  Hade vi tillexempel använt det pa som Hot Dogs har i Hedesunda med JBL topar och aktiva basar så hade det ju blivit bra och smidigt och kortare sträcka att frakta alternativt att jag hyr in ett passande pa för en avsedd budget några lax.Det blir inte ens dyrt, gratis suger ju. Nu blev det ju ihopplockade gratislösningar i panik eftersom jag trodde att inget annat fanns. Hade jag vetat att det fanns ett större pa som hade kunnat användas så hade jag föreslagit att använda det.
  Kul ändå att folk gillade gigget och jag hade gillat att göra bra jobb med större grejjer.
  Cool,
  /Mange.

  Gilla

 3. En stor eloge till ljudteknikerna det lät jävligt bra om allt med häftigt rockabilly-ljud. Grabbarna hade koll. Senare märktes det att steg pajjade och dom kämpade då med lite effekt och då löste dom problemet ändå i slutändan. Det kallar jag suveräna ljudtekniker! Dessutom lät trummorna superbra som det sällan gör live.
  Bra arrangemang av klubben i övrigt och använd samma ljudtekniker fast med lite större PA nästa rock n roll. DÅ blir det ännu bättre. Den som klagar på justa ljudtekniker som ställer upp ska ha en högerkrrrrok!
  Bra jobbat grabbar och tack för ett suveränt rock n roll

  Eddie Meduza R.I.P
  Jocke

  Gilla

 4. Hej det är Mange detta som skriver lite om gårdagens Rock n roll.

  Jag heter Magnus, fd Gävlegrabb och meckar7bygger/kör en 29 Ford Tudor rat rod, med 283 rova i,och vill gärna vara stödmedlem i Route 56.

  To the Point:

  Delningsfiltret kroknade totalt efter halva konserten med dist och bortfall av sång och tryck som följd. Skittråkigt.
  Jag var på väg att gå därifrån men ville inte svika folket och bandet totalt. Nödlösning på slutet för att inte sista bandet skulle gå av scenen igen blev att koppla provisoriskt o köra sång hjälplgt i separat mindre sånganläggning o koppla bort delningsfiltret helt.

  Teknikjämförelse med för lite watt/vekt delningsfilter i större livegigg:..: Ungefär som att stoppa i en SKODA-motor i en Cheva gasser på strippen….o hoppas på att man vinner… FÖR ATT DET ÄR GRATIS….(Polaren Per hade en gratis skoda motor liggandes.den stoppar vi i o gasar utav helvete, det blir nog bra…..Okej….To the point:

  Först: Vem fan planerade? Eller rättare sagt INTE planerade eller informerade mig/Kjelle om banden och vad som fanns och INTE fanns??

  Man behöver ett par tusen watt för att komma upp i ljudtryck och kapacitet med marginal för att fylla upp en så pass stor lokal som igår. (Jag kan nämna att jag (Och även Kjelle) kört ljud på stora festivaler med tusen folk och många gig såväl live som studio med producerade plattor och liveframträdanden, med jävligt gott resultat, utan att skryta eller överdriva…Gävle Cityfest, Solnahallen, Vegabaren, mm mm och ett hundratal band i studios, mest rock…) inget skryt som sagt men jag vet vad jag pysslar med så att säga utan att ta mig själv i försvar, det är skit samma)

  För det första tyckte jag synd om banden och senare hälften av gigget lyckades bara räddas i nöden på slutett, man vill ju inte svika….

  I går natten mot söndagen fick JAG reda på att det fanns ett bra fungerande PA. I Hedesunda! Vi körde voch bar själva, FOR FREE, från Krylbo och bar själva..- ingen som hjälpte till där inte.och… IGÅR fick JAG reda på att det inte fanns en mixer…..Fuck.

  Nog om Ris, det var faktiskt många som dansade och första hälften ”funkade” men tyvärr utan finlir som jag velat. Jag är totalt missnöjd och pissed off för att jag inte kunde göra ett bra jobb på grunda av totalt lack of planering och info. Jag var skiförbannad igår, minst sagt.

  Så här skulle detta ha gått till: (Planering, Sickan..Planering!!);

  Ca 1-2 veckor i förväg skulle de som arrangerade gigget meddelat mig VAD SOM FANS OCH VAD SOM INTE FANNS. och Vilka bandkontakter, med telenummer och mail.

  Då hade jag föreslagit detta::

  1. Avsätta en liiiiten budget på ett par lax för att faktiskt ta med bra och tillräckliga slutsteg, horn mm- grejjer som är tillräckliga i watt för att köra live med band SÅ ATT DET BLIR PROFFSIGT. och med tillräcklig effekt.Bra för alla, och INGETär gratis..

  Jag hade ordnat detta om jag vetat i förväg vad som inte fanns utan problem. Mina horn och mindre steg o filter funkar bra på ett mindre ”klubb-gig” med plattor, typ rock n roll plattor, INTE för LIVEBAND i STÖRRE LOKAL, okey:

  Alternativ:
  2. Använda det PA som faktiskt fanns tillgängligt hos HOT DOGS, snabba att montera ihop och testade på plats för TVÅ veckor sedan fick jag höra att dessa använts? och då anlita mig/Kjelle som live tekniker – for free eller nån lten budget, eller typ käk o soppapeng… Eller hur? DET HADE FUNKAT!

  Nu till det positiva: Det finns ljudspår på gigget igår som kan gå att mixa ihop,, ingen garanti men Kjelle har dessa. Går säkert att göra nåt kul med dessa
  Och jag ser fram emot att hjälpa till med ett Rock n Roll- gig där det är kanonljud, med tryck och ball tydlig sång med slap-delay o hela baletten.

  Nästa gig: Varför inte i förväg säga till, avsätt en liiiten budget i förväg för att dra ihop ett större PA , som då jag o Kjelle kör ev gratis som nu MEN med ett fullstort PA med watt så det räcker för livegig i den lokalen, ELLER köra på HOT DOGS PA om man vill ha en gratis-lösning på ljudsidan..

  SIst men inte minst: Bevara Raggarkulturen, mera V8 till folket!

  MVH Mange

  Gilla

  1. Hej Mange.
   Kjell och jan som fixade ljudanläggningen visste vad som behövdes och vilka band mm. Detta har vi gått igenom under några veckor. Lista har skickats med exakt vad banden behövde och inte in i minsta detalj. Allt från kablar och sladdar till mixerbord mm.

   Självklart kan jag förstå din frustration om inte informationen nått dig. Vi som planerade allt fick veta att en extra skulle närvara samma tid som du stod på plats. Alltså inte en minut före och då blir det väldigt svårt att kunna meddela dig i förväg om man inte visste att du skulle närvara 🙂

   Vi hade en sista dubbel check på fredagen när vi förberedde hela dagen nere på klubben, och då skulle allt finnas och jag läste igenom listan och allt.

   Så när man fått ett par suckar om att allt finns och ska räcka gott och väl till en rejäl konsert och att jag ska sluta lägga mig i så räknade man att allt var bra och att allt var i sin ordning.

   Alla som arbetade under kvällen gjorde det ideellt, även Kjelle som erbjöd sig att ta hand om ljudet och vara ljudtekniker åt banden så vi inte skulle behöva hyra in någon. Så vi blev lite paff när vi hörde där på em/kvällen att han hade tagit med sig en till.

   Men banden gjorde så gott de kunde och rockade loss in i det sista och alla verkade stort sett ha det trevligt. Det är huvudsaken

   Gilla

   1. Ja då var det ju skandal att INGEN gav MIG info i tid om att det INTE fanns mixer och att INGEN gav info om banden förrän samma dag som konserten skulle ske….. Framförhållning och respekt för oss som ställer upp ideellt nästa gång så det blir bra!
    Gött mos,
    /Mange

    Gilla

 5. nu på lördag 11/8 blir det vittinge park meet bilutställnig fiskdamm tipsprommnad både för vuxna ock barn mm sen tid 11.00 till 16.00 sen på förmidag blir det vittinge park run en tipsprommenad för alla olika fordon tid 9.00 till 12.00 sen på kvällen blir det fest på kvällen band blixterz mm Med vänlig hälsning lars-erik restless cruisers

  Gilla

 6. Pyssel/städdag på Gårtä lördagen den 19/05 alla välkomna att hjälpa till med bla. göra medlemskort, klippa gräs, plantera blommor,försteka hamburgare samt stor städa toaletterna.
  Bemanningen inför juni månad är klar till ungefär hälften så bokningar av arbetspass vore trevligt.

  Gilla

  1. Tack alla som var med och hjälpte till på Gårtä idag.. Det var trevligt och vi fick mycket gjort. Kul att ni slöt upp så vi fick städat och ihopplockat. 😀👍

   Gilla

 7. Bemanningen på Gårtä har fyllts på bra.
  Endast 7 pass kvar innan jul.
  Någon som är sugen att jobba?
  Ledigt:
  14/10 21/10
  04/11 18/11 25/11
  02/12 09/12

  Gilla

 8. Tack alla berörda för ett jättebra jobb i lördags!

  Extra tack till dem som på söndag morgon ryckte ut och städade upp efter de som inte kunde sköta sig.
  Ni är värda guld samt en bamsekram!!

  Hoppas vi kan få ihop ett lika bra gäng till lördag vecka 33 nästa år också!

  Uffe & Ing Marie

  Gilla

 9. Glöm inte Forsmark Meet på Lördag 12/8. Utställning mellan 11-14.30. Besök sidan på Facebook.
  Eastcoasters Roselaw.

  Gilla

 10. Vi idkar en rolig dyr hobby där vi vill ha roligt med god gemenskap.
  Utgår ifrån att alla medlemmar i klubben är med av samma anledning som vi och delar raggarkulturens intresse.

  Dags att baka upp frysen på Gårtä inför crusingen alla kan bidra med något. ”Många bäckar små”

  Jobbet vi gör den dagen/kvällen är en del av hobbyn samt en förutsättning för klubbens och Gårtäs överlevnad.
  För oss känns det bäst att själv få välja när man kan göra något för klubben.
  Det bör finnas fler som kan bidra mer än vad vi ser i dagsläget.

  Så se till att boka in när ni kan bidra med något som att måla, baka, skänka kaffe, klippa gräs eller stå på café dessa sysslor är ett måste om vi vill fortsätta ha Gårtä som klubblokal.
  ( Om vi nu vill ha en klubblokal?) Med delad börda orkar vi mer.

  Vi kan inte bara ha kul och låta ”INGA” göra jobbet hon är inte alltid tillgänglig om vi alla hjälps åt blir det enklare att ordna roliga, trevliga tillställningar som stärker vår gemenskap.

  Att betala entré till dansen på crusingen är en självklarhet för oss (Uffe& Ing Marie)
  Vi betalar ju till vår egen hobby.

  Respekterar givetvis att andra kan tycka annorlunda.

  Uffe & Ing Marie

  Gillad av 1 person

 11. BOLLNÄS MOTORREVY 22-23 April

  För 38:e året i rad så arrangeras Bollnäs Motorrevy i Bollnäs Ishall.

  Christer hälsar både utställare och besökare välkomna till en mässa med massor av fordon för alla smaker.

  Vi presenterar allt från muskelbilar, originalbilar, veteranbilar, racebilar, Hot Rods, rallybilar, stylingbilar, custombilar, pickuper, 50-talare, sportbilar, mc, mopeder m.m

  Olika uppträdanden kommer att rulla på vid den stora scenen.

  Flera företag visar upp sig och har speciella ”mässpriser” på vissa produkter.

  Läs mera på hemsidan

  http://www.motorrevy.se

  VÄLKOMMEN !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s